Virksomheder

Herunder finder du de forskellige virksomheder og projekter som jeg har været eller stadigvæk er en del af.

Lifeboard

Lifeboard ApS er en livredende virksomhed. I Danmark er der hvert år 16.000 nær-drukninger og i Sverige er der flere der drukner, end der dør af trafikulykker. De situationer er LifeBoard ApS med til at nedbringe, så færre dør som følge af drukneulykker.

Completion hjælper dit sind

Vi bliver konstant bombarderet af indtryk hver dag. Notifikationer fra e-mails, sociale medier, medier der fortæller hvad du bør gøre, hvad du skal tænke, hvordan du opnår det ene og det andet etc.

Owayy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In posuere neque eu erat accumsan gravida. Fusce sit amet venenatis lorem, in fermentum orci. Quisque quis pellentesque velit.

Martil Marketing

Med mine +20 års erfaring og min store passion indenfor marketing, hjælper jeg i dag med at udtænke og eksekvere marketingplaner for forskellige virksomheder i Danmark. 

Solgte mine aktier i 2019

Siteworks

Siteworks er en online marketing virksomhed, som hjælper både små og store virksomheder med marketing i den digitale verden, i form af webdesign, Google Ads og søgemaskineoptimering. 

Solgt mine aktier i 2019

Nordic Event

Nordic Event er et eventfirma, som jeg var med til at starte, som i dag afholder alle former for arrangementer og events – både corporate og sociale – for store og små virksomheder.

Solgt mine aktier i 2019

Nordic Catering

Med et dedikeret team af kokke, chauffører og administration, leverer Nordic Catering hver dag over 1400 kuverter til virksomheder i hele København og omegn.

Underskud kr. 582.000

Nordic Records

En dag kom en af vores medarbejdere fra Nordic Event, og spurgte om vi ville høre noget musik han selv havde produceret. Vi syntes det lød fantastisk. 

SOLGTE MINE AKTIER I 2019

After Work Arrangement

Hvor mange eventbureauer kun afholder de store events med hundredevis af deltagere, har After Work Arrangement et andet koncept – teambuilding og firmarrangementer med fokus samarbejde.

SOLGTE MINE AKTIER I 2019

Marketenderiet

Med sin centrale lokation i Valby og et stort lokale med plads til op til 750 mennesker, er Marketenderiet det perfekte venue for alle slags arrangementer, fra julefrokoster til konferencer.

Underskud kr. 475.000

Zone-M

Jeg startede eventbureauet Zone-M sammen med min gode ven Bo Mertins. Zone-M startede egentlig bare med, at vi ville holde en fest for alle vores venner og bekendte. 

Menu