Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Michael Martil. Jeg er født i 1976, bor i dag i Sydspanien med min familie, og er mere lykkelig end nogensinde.

Jeg har arbejdet med online marketing siden 1999, og hjælper fortsat virksomheder med deres digitale strategi.

Udover online marketing har jeg en meget stor passion for iværksætteri. Jeg har – sammen med gode partnere og medarbejdere – bygget 8 virksomheder. Nogle med overskud og nogle med underskud.

I 2019 solgte jeg alle mine aktier til mine øvrige partnere. Jeg ville udleve drømmen om at bo i Spanien, med færrest mulige bekymringer og med et arbejdsliv hvor jeg har friheden til at vælge hvor og hvornår jeg arbejder.

Mit ønske med martil.dk

Mit ønske med martil.dk er simpel.

  1. Jeg ønsker at hjælpe dig som allerede er, eller dig der overvejer at blive iværksætter. Når jeg ser tilbage, ville jeg ønske jeg på min rejse havde haft en coach. Trods det er sundt at lære på egen hånd, så kunne jeg have sparet meget tid undervejs og dermed nået mine mål hurtigere, hvis jeg havde haft en coach, og eventuelt også en investor.
     
  2. Jeg ønsker med mine blogindlæg og mine løbende på post på min Instagramprofil, at få dig til drømme, få dig til at reflektere over dine valg, og ikke mindst forhåbentlig minde dig om, at alt er muligt med de rigtige værktøjer og det rigtige mindset.
     
  3. Jeg bruger også martil.dk til at vise dig hvordan jeg hjælper virksomheder med at opnå gode placeringer på Google og få kundehenvendelser, for dermed at tjene flere penge.
     
  4. Sidst, men ikke mindst, så har jeg et mål om at lade mig pensionere som 50-årig. Jeg har fortsat mange store oplevelser på min bucketlist, blandt andet at rejse jorden rundt, samt at jeg indenfor 1-2 år kan bygge eller købe et endnu større og flottere hus i Spanien, hvor der er plads til venner og familie. Selvom jeg tjente en del penge på mine virksomhedssalg, er der ikke nok til at jeg kan trække mig tilbage, og få disse ovenstående mål og dømme opfyldt endnu.

Jeg håber du på mit website kan blive inspireret af min iværksætterhistorie, mine blogindlæg (og mine post på min Instagram profil), og er der noget du mangler, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Menu