HVORFOR MARTIL.DK

Hvor er du?

Du er landet på mit website, hvor jeg blogger om min passion for online marketing, iværksætteri, ting jeg undres over, eller som jeg synes gør livet helt fantastisk.

Jeg ønsker at dele ud af min viden og passion om iværksætteri og online marketing

Hvem er jeg?

Mit navn er Michael Martil. Jeg er født i 1976 og har, siden jeg kom ud på arbejdsmarkedet, udelukkende arbejdet med marketing (online marketing siden 1999). Derudover er jeg iværksætter og startede min første virksomhed i 2002. I skrivende stund har mine partnere og jeg 5 virksomheder, 55 ansatte og en årlig omsætning på godt og vel 60 millioner.

Strategien bag martil.dk

Strategien bag martil.dk er at øse ud af al den viden og ekspertise, jeg har opnået igennem mine mange år som selvstændig. Jeg har arbejdet med online marketing siden 1999, og jeg sidder inde med rigtig meget viden, jeg brænder for at kunne give videre til dig derude.

Bloggen her er til dig, der allerede er iværksætter, eller dig der drømmer om at blive selvstændig. Den er også henvendt til marketinginteresserede private og erhvervsfolk, som ønsker at optimere deres forretning eller hjælpe andre med at få mere succes på nettet.

Jeg har arbejdet med online marketing siden 1999

Jeg har bygget utallige websites til virksomheder i Danmark, markedsført dem via Google og de sociale medier og set dem vækste. Nogle af disse succescases er beskrevet på siteworks.dk (mit online marketingbureau), men her på Martil.dk får de personlige historier også plads. På den måde får I indblik i succeshistorierne fra mit personlige perspektiv.

Hvad kan jeg give dig?

  • Jeg vil dele mit liv som iværksætter med dig – på godt og på ondt
  • Jeg vil løbende vise dig eksempler på, hvordan man får flere kunder via online markedsføring
  • Jeg vil blogge om ting der gør mig glad, og som du måske kan benytte dig af også
  • Jeg vil – hovedsageligt via min Instagram profil – stille dig spørgsmål, som forhåbentlig kan udfordre dig på dit eget liv, dine mål og drømme

Følg mig

Du kan altid besøge martil.dk, hvor jeg løbende poster nye indlæg på bloggen. Du kan også tilmelde dig mit SMS nyhedsbrev, hvor jeg (max et par gange om måneden) kommer med spændende indspark eller et citat, I kan tænke over.

Menu