Vi lukkede zone-m med et underskud på kr. 475.000

Zone-M

Jeg startede eventbureauet Zone-M sammen med min gode ven Bo Mertins. Zone-M startede egentlig bare med, at vi ville holde en fest for alle vores venner og bekendte. Vi fik i løbet af to uger 150 tilmeldinger, og det gik op for os, at folk havde brug for nogle anderledes og mere intime fester, i stedet for at tage på Københavns diskoteker. 

Underskud kr. 475.000

Vi trodsede brandvæsenet

Lokalet vi lejede var godkendt til 200 personer. Brandvæsenet gjorde det meget klart for os, at hvis de kom forbi festen, og der var flere personer end godkendt, ville de lukke festen og vi ville få en kæmpe bøde.

Rygtet om vores fest gik hurtigt, og vi åbnede nu op for, at alle måtte tage en ven med. Senere hen to venner. Det endte med, at vi pressede 510 glade mennesker ind i lokalet. Brandvæsenet kom ikke forbi og alle var glade. 

Vi ville være de største

Efter et brag af en fest, og masser af tjente penge, ville vi have Zone-M til at eksplodere. Vi ville være det største eventbureau for unge mennesker i København.

Vi lavede 11 kæmpe fester med samlet set over 10.000 deltagere. Festerne blev afholdt i pakhuse i København, ofte med en form for tema. Vi havde fat i noget stort, og fat i mange mennesker, og vi begyndte at spekulere på om vi kunne leve af det her. 

Zone-M The Club

Vi åbnede Zone-M The Club, en form for eksklusiv klub hvor medlemmerne fik billigere priser i baren, og samtidig kunne bruge deres medlemskort i 60 forskellige butikker, restauranter, biografer, rejsebureauer med mere, hvor de fik attraktive rabatter. Vi producerede kataloger, som vi hver måned udsendte til alle.  

Skiferier

Vi elskede selv at stå på ski. Så hvorfor ikke invitere Zone-M medlemmerne med. Vi fik samlet 90 gæster, både singler, par og børnefamilier, der tog med på skiferie til Frankrig. Vi fyldte 2 store varevogne med råvarer og drikkelse, og lavede et stort køkken i en af lejlighederne. Hver dag bragte vi morgen- og aftensmad ud til gæsterne på de forskellige lokationer i byen. Det blev en kæmpe succes. 

underskud på 475.000 kr.

Zone-M blev en stor forretning, men krævede også pludselig mange medarbejdere. Vi kunne ikke længere drive det som forening, og måtte derfor til at betale moms og skat. Vi gik ned med et brag og et kæmpe underskud på -475.000 kroner.

Det var et hårdt slag og energien dalede for en stund. Men interessen for at lave arrangementer for virksomheder blomstrede nu. Vi lukkede Zone-M og købte os i stedet ind i et af Danmarks største eventbureauer Nordic Event. 

Menu