Kundecases

Til tops på Google med “Frokostordning” på 3 mdr.

Det tager tid at skabe gode resultater i de organiske søgninger på Google. Derfor bør man også gå i gang så hurtigt som muligt. Nordic Catering havde et stort ønske om at ligge på side 1 på Google og jeg fik deres ønske opfyldt på blot 3 mdr. med hjælp fra mit team i Siteworks.

Kundecases

Website til håndtering af 10.000 tilmeldinger

Danske Bank fik et eventsite med et tilmeldingssystem til deres regionale events og møder, som virksomheden afvikler for medarbejdere og bestemte kundesegmenter. Jeg, og mit team i Siteworks, sørgede for en flot og brugervenlig tilmeldingsløsning i Danske Banks farver og stil.

Kundecases

Mercedes-Benz CPH: Kunde siden 2012

Mercedes-Benz CPH har været kunde hos Siteworks siden år 2012. I det tidsrum har jeg, og mit team i Siteworks, lavet alverdens online marketing kampagner, som har skabt fantastiske resultater for Mercedes-Benz CPH.

Kundecases

Er det godt eller dårligt at ligge nr. 1 på ordet ”Eventbureau”?

Det udfordrende ved søgemaskineoptimering er, at det tager tid at skabe resultater. Men det er også det smukke – for jo længere man laver SEO for en kunde, jo bedre går det. Jeg har lavet SEO arbejde for Nordic Event i mange, mange år – og det kan ses på placeringerne.

Kundecases

Ekspertise og is i maven skaffede Hedegaard VVS flere kunder

Søgemaskineoptimering er ikke et hack til hurtig vækst. Det kræver ihærdighed, ekspertise, flere måneders arbejde – og is i maven. Man kommer langt med et koldt hoved, som da jeg hjalp Hedegaard VVS med at skaffe flere kunder i butikken.

Kundecases

GP Anlæg fik en placering 1 med nyt website

At ligge i top på Google kræver mere end blot søgemaskineoptimering. Hvis man har et gammelt website, med fejl og mangler, trækker det ned. Et nyt brugervenligt website, som det vi lavede til GP Anlæg, kan gøre en stor forskel i placeringerne.

Kundecases

Jeg hjalp Bikestardo med at skabe et digitalt fundament

En af de største glæder ved mit job, er, når jeg får lov til at være med næsten helt fra start af, når kunden lige har startet virksomheden op. Da iværksætteren Henrik Wibskov solgte alt, hvad han ejede i Danmark og flyttede til Sydspanien for at starte en cykel udlejningsbutik op, hjalp jeg ham med at få hans digitale fundament på plads.

Kundecases

Hvad betyder en topplacering for A-W-A?

Topplaceringer på Google har stor betydning for alle virksomheder. Trafik fra Google er afgørende den dag i dag og derfor vil virksomheder gerne ligge øverst på side 1 på Google på deres valgte søgeord. Vores målsætning er, at alle vores kunder skal ligge i Top 3 i Googles organiske søgninger.

Kundecases

Til tops på Google med ”Trykprøvning” på 3 mdr.

Det er ikke altid, at jeg helt forstår, hvad vores kunder sælger, når de henvender sig og ønsker markedsføring. Trykprøvning & Energimærkning Danmark var én af de kunder. Derfor tager jeg altid en indledende samtale, hvor kunden fortæller mig om sin forretning og sine mål.

Kundecases

Stenocare kom til tops trods hård konkurrence

Nogle gange opnår man så gode resultater på så kort tid, at man selv kan blive helt overrasket. Det var tilfældet med vores kunde Stenocare A/S, en virksomhed som importerer og sælger medicinsk cannabis produkter gennem hospitaler og apoteker.

Kundecases

Hårklinikken i toppen af Google på tredje år

Det kræver meget at komme til tops på Google i de organiske søgninger. Søgemaskineoptimering er blot én af de ting, som jeg har lavet for Hårklinikken igennem årene. I dag kommer over halvdelen af trafikken til Hårklinikkens website og webshop fra organiske resultater på Google.

Kundecases

Over 20 henvendelser til bedemanden hver måned

Danskernes søgevaner bliver mere og mere specifikke og der er stor konkurrence på de søgeord, som hver måned har mange søgninger på Google. DK-Begravelse ville gerne ligge i toppen på Google og i dag skaffer Siteworks DK-Begravelse over 20 leads hver måned!

Kundecases

Topplaceringer til nøgenfotograf i Odense

Placering i Google og mængde af trafik hænger sammen i langt de fleste tilfælde. Vi rykkede kundens primære søgeord 148 pladser op på Google. Det var ikke kun placeringerne der steg – det samme gjorde trafikken og mængden af henvendelser.

Kundecases

Økonomisk websiteløsning til håndværkeren

For nyopstartede virksomheder er en simpel og ikke mindst økonomisk løsning oftest at foretrække. Men bare fordi et website er simpelt og billigt, behøver kvaliteten ikke at lide af den grund. Jeg hjalp Bygmesteren med at skabe hans digitale fundament, som både er brugervenligt og professionelt!

Menu