Blog

Min passion for iværksætteri, online marketing og lykke generelt.
Lykke

At skære tænder kan være et tegn på stress

De fleste kender til de perioder, hvor tankerne kører rundt i hovedet. Man er presset, og det kan mærkes på krop og sjæl. For mig kom det til udtryk ved et besøg hos tandlægen. På billedet nedenfor kan du se, hvordan jeg har slidt alle min fortænder skæve i undermunden. At skære tænder er skam ikke for sjov.

Online marketing

Er jeg virkelig så dygtig?

Jeg synes ikke, at man kan tage fra mig, at jeg har 20 års erfaring inden for online marketing og jeg skaber de vildeste resultater for mine kunder . Jeg kender til alle teknikker og følger med i udviklingen. Jeg er god til at analysere mine kunders behov og efterfølgende fortælle, hvad løsningen skal være.

Online marketing

Hvad mener jeg, når jeg taler om trafik?

Når jeg taler om trafik, handler det om, hvor mange kunder jeg kan få ind på dit website. Jo flere kunder vi kan få derind, jo mere omsætning til dig – hvis altså dit website er konverteringsoptimeret.

Iværksætteri

Vi har fået ny bestyrelses­formand

Den hollandsk fødte erhvervsmand er 58 år og tidligere direktør for ISS, TDC og Falck Securitas. Han tiltrådte som bestyrelsesformand hos Nordic Solution d. 1/5 2016.

Online marketing

Content marketing: Hvem skriver du til?

Content marketing (indholdsmarkedsføring på dansk) er en form for markedsføring, der får større og større betydning inden for online marketing. Kort sagt handler content marketing om, at man markedsfører sig selv ved at producere indhold – content – til sine kunder, i stedet for blot at vise dem reklamer. Men hvordan gør man det i praksis og mest effektivt i et forretningsperspektiv?

Online marketing

Hvor meget vil du tjene via Google Ads?

Selvom online marketing-branchen for mange virker nørdet og indforstået, så er branchen også på mange måder mere gennemsigtig, end andre marketingbrancher – i hvert fald når det kommer til udbytte af markedsføringsinvesteringer. Man kan nemlig måle på stort set alt. I dette blogindlæg vil jeg fortælle lidt om, hvordan du kan beregne dit potentielle afkast fra din investering i Google Ads.

Menu