Kunder jeg arbejder for

I princippet er det lige meget, om jeg arbejder for en lille eller stor virksomhed. Min passion ligger i at:

  • forstå mine kunders behov
  • tale om hvilke muligheder, der er
  • afstemme forventninger til samarbejdet
  • og derefter gå i gang med at skabe de resultater, vi går efter

Når det så er sagt, så vil nedenstående liste over nogle af Danmarks største virksomheder indikere, hvor seriøst jeg arbejder. Og nej, det er ikke bare et logo eller brevpapir, jeg har lavet for dem. Det er alle virksomheder, som jeg har samarbejdet med i 8-10 år, eller som mit team i Siteworks har bygget større webløsninger for.

Udover bestyrelsesarbejde i alle typer virksomheder samt coaching af iværksættere og virksomhedsejere, har jeg indenfor online marketing valgt fremadrettet kun at arbejde med små og mellemstore virksomheder.

Nedenfor kan du se et par eksempler på kunder, som jeg arbejder for.

Vækstfonden

466-586013-22698

Igennem mange år har vækstfonden brugt Siteworks’ tilmeldingssystem, når de har afholdt arrangementer. De har brugt det til både interne arrangementer samt eksterne arrangementer.

Hårklinikken

466-586016-20049

Som SEO kunde, har jeg og mit team i Siteworks hjulpet Hårklinikken med at opnå top-resultater i Google på konkurrenceprægede ord som hårtab, hårtransplantation og mange flere.

Mercedes

466-586017-22827

Igennem mange år har jeg hjulpet Mercedes CPH med deres søgemaskineoptimering, og jeg taler altid strategi med dem, når de har en ny bil eller et nyt produkt, de vil markedsføre på deres website.

Tue Kjær

466-586019-11335
Psykoterapeuten Tue Kjær har jeg hjulpet ved at bygge to nye websites til ham – et med fokus på terapi og et andet med fokus på coaching – så han på den måde kan ramme begge sine målgrupper.

Ørsted

466-586020-10709

For Ørsted har jeg været med til at lave websitet vvshitlisten.dk, hvor man som privatkunde kan indhente tilbud på nye varmeanlæg. Desuden kan man via websitet finde den nærmeste lokale vvs’er.

GP Anlæg

466-586021-14104

Efter et nyt website og blot et par måneders arbejde med linkbuilding, fik jeg hjulpet anlægsgartneren GP Anlæg til tops i Google på ord som “Haveanlæg” og “Anlægsgartner Roskilde”.

Menu