JEG SOLGTE MINE AKTIER I 2019, OG ER DERMED IKKE LÆNGERE EJER

Nordic Catering

Efter at have skabt succes som partner i Nordic Event, kom det helt naturligt, at vi greb muligheden for at sørge for egen catering, fremfor at bruge millioner hos underleverandører der leverede mad til de fester vi afholdte. I dag tilbyder Nordic Catering for frokostordninger, kantineordninger og generel catering til møder, receptioner, events og meget mere.

SOLGTE MINE AKTIER I 2019

LÆKRE FROKOSTORDNINGER

Et af Nordic Caterings mest populære produkter, er den lækre frokostordning, som de hver dag leverer til en lang række virksomheder i og omkring København. Maden er altid lækker, frisk og med 10 års erfaring som frokostleverandør, kører det som regel som smurt. 

KANTINEORDNING TIL DIN VIRKSOMHED

Nordic Catering bringer ikke kun frokosten ud – de kan også stå for den på arbejdspladsen. De tilbyder nemlig kantineordning til både små og store virksomheder på store dele af Sjælland, og står for både driften, kokkene og servicepersonalet.

Med over 10 år på bagen som frokostleverandør har Nordic Catering i dag en lang række glade kunder, som hver dag bliver serveret frisk og lækker mad. Sulten efter at vide mere? Så læs mere på deres website.

Menu