I 2019 solgte jeg mit webbureau siteworks med 300 kunder og 10 ansatte.

I Martil Marketing fungerer jeg som online markekonsulent for for alle typer virksomheder, store som små

Martil Marketing

Med mine +20 års erfaring og min store passion indenfor marketing, hjælper jeg i dag med at udtænke og eksekvere marketingplaner for forskellige virksomheder i Danmark. Mit team og jeg har produceret over 1000 websites og lavet hundredvis af kampagner på Google og de sociale medier. 

Alle kunder er velkomne

Jeg har arbejdet med alt fra Danmarks største brands, fx Mercedes, Ørsted, Danske Bank og ISS, men i den grad også med små og mindre virksomheder, fx anlægsgartneren, frisøren og behandleren. Min passion ligger ikke i størrelsen af din virksomhed. Min interesse er at eksekvere det mål din virksomhed ønsker at opnå. 

Hvordan opnår vi resultater

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi afstemmer dine ønsker og mål. Herefter igangsætter jeg en analyse, som viser efterspørgslen af dit produkt, hvorefter jeg vender tilbage med mit forslag til din online strategi. 

Sådan får du succes

Det handler om at skabe en helhed mellem at dit website er brugervenligt, at der kommer trafik (kunder) ind på dit website, og sidst, men ikke mindst, løbende analysere kundernes adfærd og tilpasse.

Når planen er gået online, afholder vi løbende statusmøder hvor jeg giver status på hvad vi har opnået, men hvor jeg samtidig får din feedback på hvordan du mærker tiltagene ude hos dig. 

Hvis du vil vide mere om hvordan jeg hjælper virksomheder med at øge deres omsætning, kan du læse mere på www.martilmarketing.dk.

Menu