Jeg solgte mine aktier i 2019, og er dermed ikke længere ejer

MARKETENDERIET

I Nordic Event var vi blevet mestre i at holde firmafester på forskellige destinationer i Danmark. Men vi følte at vi manglede vores egen lokation, og fandt Marketenderiet, der ligger i hjertet af Valby. Det var det perfekte sted for afholdelse af events, konferencer og messer. Marketenderiet kan indeholde 500 spisende gæster eller 900 stående. At blive ejere af så smukt et sted som Marketenderiet, var en drøm der gik i opfyldelse. 

SOLGTE MINE AKTIER I 2019

KONFERENCELOKALER MED PLADS TIL 700 DELTAGERE

Marketenderiet råder over 725 kvadratmeter lokaler, som er brandsikret for op til 700 deltagere, hvilket gør det til et idéelt venue for store events med mange deltagere.

OVERDÅDIGE FESTER

De store lokaler egner sig også perfekt til store virksomheder, som har brug for mange kvadratmeter til at afholde firmafester for flere hundrede medarbejdere. Der er endda også knyttet et par udelokaler til ejendommen, som er idéelle til små breakouts. Marketenderiet har været venue for blandt andet:

  • Julefrokoster
  • Sommerfester
  • Gallamiddage

I løbet af årene har Marketenderiet være venue for en masse store konferencer og firmafester. Skal du bruge et venue i København? Så klik ind på websitet og læs mere.

Menu