Jeg solgte mine aktier i 2019, og er dermed ikke længere ejer

MARKETENDERIET

Med sin centrale lokation i området Valby Maskinfabrik, mellem Toftegårds Plads, Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej og store rummelige lokaler er marketenderiet det perfekte venue for events, konferencer og messer. Af netop denne grund bruger vi tit Marketenderiet som venue for større arrangementer i Nordic Event.

SOLGTE MINE AKTIER I 2019

KONFERENCELOKALER MED PLADS TIL 700 DELTAGERE

Marketenderiet råder over 725 kvadratmeter lokaler, som er brandsikret for op til 700 deltagere, hvilket gør det til et idéelt venue for store events med mange deltagere. Og det er ikke kun mindre virksomheder – Hugo Boss har i mange år brugt Marketenderiet som lokation for deres lagerudsalg. Og ikke kun Hugo Boss – Marketenderiet har også lagt lokaler til:

  • Den årlige konference “Arbejdsglæde i virksomheder”, afholdt af Arbejdsglæde Nu – flere år i træk.
  • Eventet “Kåring af årets bil” af Danske Motorjournalister – også flere år i træk.
  • En Konference afholdt af Scion DTU

OVERDÅDIGE FESTER

De store lokaler egner sig også perfekt til store virksomheder, som har brug for mange kvadratmeter til at afholde firmafester for flere hundrede medarbejdere. Der er endda også knyttet et par udelokaler til ejendommen, som er idéelle til små breakouts. Marketenderiet har været venue for blandt andet:

  • Julefrokoster
  • Sommerfester
  • Galamiddage

Michael

I løbet af årene har Marketenderiet være venue for en masse store konferencer og firmafester. Skal du bruge et venue i København? Så klik ind på websitet og læs mere.

Menu