Mine virksomheder

Herunder finder du de forskellige virksomheder og projekter jeg har været en del af.

Martil Marketing

Med mine +20 års erfaring og min store passion indenfor marketing, hjælper jeg i dag med at udtænke og eksekvere marketingplaner for forskellige virksomheder i Danmark. 

Siteworks

Siteworks er en online marketing virksomhed, som hjælper både små og store virksomheder med marketing i den digitale verden, i form af webdesign, Google Ads og søgemaskineoptimering.

Nordic Event

Nordic Event er et eventfirma, som jeg var med til at starte, som i dag afholder alle former for arrangementer og events – både corporate og sociale – for store og små virksomheder.

Nordic Catering

Med et dedikeret team af kokke, chauffører og administration, leverer Nordic Catering hver dag over 1400 kuverter til virksomheder i hele København og omegn.

Nordic Records

En dag kom en af vores medarbejdere fra Nordic Event, og spurgte om vi ville høre noget musik han selv havde produceret. Vi syntes det lød fantastisk. 

After Work Arrangement

Hvor mange eventbureauer kun afholder de store events med hundredevis af deltagere, har After Work Arrangement et andet koncept – teambuilding og firmarrangementer med fokus samarbejde.

Marketenderiet

Med sin centrale lokation i Valby og et stort lokale med plads til op til 750 mennesker, er Marketenderiet det perfekte venue for alle slags arrangementer, fra julefrokoster til konferencer.

Zone-M

Jeg startede eventbureauet Zone-M sammen med min gode ven Bo Mertins. Zone-M startede egentlig bare med, at vi ville holde en fest for alle vores venner og bekendte. 

Menu