Websites er ikke piece of cake

Fungerer dit website ikke, kommer jeg ikke til at sælge dig noget online marketing.

Et velfungerende website er essentielt for din forretning

Er dit website ikke optimalt, kan vi i Siteworks bygge et brugervenligt og søgemaskineoptimerede website til dig – eller tilpasse dit nuværende. Dels for at dine besøgende (dine kommende kunder) kan finde rundt på websitet og nemt og hurtigt kan kontakte dig samt dels for at de overhovedet finder frem til dig.

Man kan sige, at dét at lancere et website uden onsite SEO, svarer til at åbne en fysisk butik uden i en baggård.

Brugervenlighed og krav fra Google

Derudover sikrer vi, at dit website teknisk set fungerer optimalt. Ønsker du at opnå gode placering på Google, kræver Google bl.a., at deres brugerne får en god oplevelse når de skal besøge dit website. Dvs. at dit website skal være mobiloptimeret, loadtiden skal være lav, der skal helst være billeder og meget andet.

Onsite SEO

Et vigtigt skridt på vejen til synlighed på nettet er onsite SEO. Dette dækker bl.a. over, at alle dine sider på dit websitet skal forsynes med metatitler og –tekster. Det fortæller Google, hvad der er på dine forskellige websitesider. Det er også den tekst, brugeren ser i Googlevisningen:

Hvis ikke…

Har du ikke fået lavet onsite SEO på dit nye website, finder brugerne ikke frem til dig – men går til dine konkurrenter i stedet for. Man kan sige, at dét at lancere et website uden onsite SEO, svarer til at åbne en fysisk butik uden facade i en baggård.

Bestil gratis søgeordsanalyse

Menu