Vi har fået ny bestyrelses­formand

Den hollandsk fødte erhvervsmand er 58 år og tidligere direktør for ISS, TDC og Falck Securitas. Han tiltrådte som bestyrelsesformand hos Nordic Solution d. 1/5 2016.

Nok er Maarten van Engeland en erfaren leder og bestyrelsesformand, men han har også prøvet at være manden på gulvet. Han ved, hvad god ledelse betyder for medarbejderne i en virksomhed – og dermed i sidste ende for virksomhedens succes. Dén erfaring er meget væsentlig for Maarten van Engeland, der siden sin tid på gulvet har arbejdet sig op til en ganske markant placering i dansk erhvervsliv. Men nu har han altså, i en alder af 58 år, besluttet sig for at sadle om.

Lysten skal drive værket

“Jeg kan godt lide at mærke, at jeg gør en forskel, og det kan nogle gange være svært i de meget store organisationer. Jeg har lyst til at være et sted, hvor der ikke er så langt ud i krogene af virksomheden, et sted hvor jeg virkelig fornemmer, at der bliver lyttet til, hvad jeg siger, og hvor jeg kan gøre en forskel med min erfaring,” fortæller Maarten van Engeland.

Dermed er Nordic Solutions ønske om erfarne kræfter i bestyrelsen perfekt timet med Maarten van Engelands beslutning om at prøve noget nyt. Og han er da heller ikke i tvivl om, at Nordic Solution er det rette sted for ham.

“For det første er det en interessant branche i konstant udvikling, men derudover har ledelsen i Nordic Solution udvist en formidabel agilitet og et brændende ønske om at skabe noget helt unikt for deres kunder. Det er et virkelig godt udgangspunkt for at skabe en rigtig god forretning. Og når jeg kommer rundt i virksomheden møder jeg kun engagerede medarbejdere, der virkelig er her for at skabe noget; for at gøre en forskel. De er her fordi de har lyst til at være her.”

Maarten van Engeland kommer til at beskæftige sig med den interne struktur i organisationen og ikke mindst den vedkommende ledelse, der formår at bevare kontakten til medarbejderne på trods af den rivende udvikling. Målet er at få skabt en indre struktur, der kan bære Nordic Solution gennem en periode med markant vækst.

Desuden kommer den nye bestyrelsesformand til at fokusere på en øget brand awareness og et øget fokus på sammenhængen mellem de forskellige kompetenceområder, der ligger under paraplyen Nordic Solution. Maarten van Engeland kommer dermed til at arbejde frem mod det mål, der allerede ligger som et markant ønske hos virksomhedens ledelse: professionalisme og sammentømrede, helstøbte og unikke løsninger, der skaber tryghed hos kunderne.

Væksten stiller krav til organisationen

Nordic Solution a/s er i bund og grund fire partneres samarbejde om et projekt vi brænder for,” fortæller Bo Mertins, der er direktør i Nordic Solution. ”Det har vi haft succes med i en sådan grad, at foretagendet er vokset til en størrelse, hvor det er nødvendigt med erfarne og professionelle kræfter i bestyrelsen,” pointerer han og fortsætter:

“Nordic Solution a/s tager kunderne seriøst, og ønsket har hele vejen igennem været at skabe gennemsigtighed og ikke mindst tryghed hos kunden. Det ønske er kernen i virksomheden, og samarbejdet med en mand af Maarten van Engelands kaliber er et udtryk for, hvor seriøst vi tager vores kunder og vores forretning.”

Nordic Solution overtog Marketenderiet i 2014, men den positive udvikling fortsætter. Selskabet rykker i løbet af 2016 ind på endnu flere kvadratmeter på området ved den Gamle Maskinfabrik i Valby. Det betyder at Nordic Solution kommer til at råde over sammenlagt 3000 m2. Så den nye bestyrelsesformand er trådt til med opsmøgede ærmer. Han har allerede været i ilden ved et to-dages strategiseminar med fokus på, hvordan der tages hånd om selskabets fremgang, hvordan ledelsen klædes på til at agere på bedst mulig og mest nærværende vis, og hvordan Nordic Solution sikrer kursen i fremtiden.

Menu