Stenocare kom til tops trods hård konkurrence

Nogle gange opnår man så gode resultater på så kort tid, at man selv kan blive helt overrasket. Det var tilfældet med vores kunde Stenocare A/S, en virksomhed som importerer og sælger medicinsk cannabis produkter gennem hospitaler og apoteker.

Hvad ønskede kunden?

Da jeg på vores første møder begyndte at snakke strategi med kunden, gjorde de hurtigt deres ønske klart: De ville til tops på ordet ”medicinsk cannabis”, for at deres produkter skulle være top-of-mind, når folk stod på apoteket.

Jeg var hurtig til at rådgive om udfordringerne. ”Medicinsk cannabis” er et bredt søgeord med 1.000 søgninger om måneden, og på side 1 i Google var vi oppe mod Lægemiddelstyrelsen, Sundhed.dk, Gigtforeningen, Scleroseforeningen. Med andre ord: en masse store, autoritære websites.

Det ville blive svært. Ikke umuligt – men svært. Men mit team og jeg var selvfølgelig opgaven værdig.

Hvilke resultater har jeg skabt?

Ja, resultatet taler vel nærmest for sig selv:

I dag er Stenocare gået fra at ligge på midten af side 5 i Google på ”medicinsk cannabis” til at være kravlet op på placering 4 – og endda i perioder i top 3, kun overgået af Lægemiddelstyrelsen. Ved at arbejde på søgeordet ”Medicinsk cannabis”, har jeg også fået kunden til tops på en masse andre, relaterede søgeord.

Og de gode resultater opnåede vi allerede efter 4 måneders arbejde – hurtigt nok til, at selv jeg med mine mange års erfaring blev overrasket!

Hvordan gjorde jeg og mit team i Siteworks?

Til at starte med designede vi et website, bygget fra bunden til at være 100% søgemaskineoptimeret, brugervenligt og klar til Google. Men jeg vidste godt, at det ikke ville være nok. Der skulle indhold af utrolig høj kvalitet på websitet.

Derfor skrev vi i samarbejde med kunden alt, som brugeren kunne være interesseret i at vide om medicinsk cannabis på én landeside, så vi endte med en landeside, som var stærk, informativ og autoritær. Og med et par måneders linkbuilding efterfølgende til at styrke landesiden, ja…

Så taler resultatet jo som sagt for sig selv.

Bestil gratis søgeordsanalyse

Menu