Over 20 henvendelser til bedemanden hver måned

Danskernes søgevaner bliver mere og mere specifikke og der er stor konkurrence på de søgeord, som hver måned har mange søgninger på Google. DK-Begravelse ville gerne ligge i toppen på Google og i dag skaffer Siteworks DK-Begravelse over 20 leads hver måned!

Hvad ønskede kunden?

DK-Begravelse havde et simpelt mål om at få flere henvendelser hver måned. Hvem vil ikke det?

Siteworks skaffer DK-Begravelse over 20 leads hver måned!

Hvilke resultater har jeg skabt?

Med en målrettet linkbuilding-indsats formåede jeg at løfte DK-Begravelse til tops på Google på søgninger såsom: ”Bedemand priser”, ”Bedemand vestegnen” og ”Pris begravelse”.

Det betyder for kunden, at flere hundrede potentielle kunder måned efter måned finder vej til DK-Begravelses hjemmeside – og en pæn andel heraf ender som kunder.  

Hvordan gjorde jeg og mit team i Siteworks?

I dag er danskernes søgevaner mere specifikke end førhen. Derfor kan det være en strategisk god idé at kombinere et primært søgeord (som ”Bedemand”) med eks. ”Vestegnen”, hvor DK-Begravelse holder til.

Potentielle kunder, der søger en bedemand, er ofte interessereret i prisen – derfor er det i mange tilfælde en god idé at kombinere et primært søgeord med ”pris”.

Jeg, og mit team i Siteworks, optimerede kundens website på fokussøgeordene og lavede linkbuilding kampagner. DK-Begravelse blev synlig på Google, fik flere henvendelser og kunden var glad!

Bestil gratis søgeordsanalyse

Menu