Jeg hjalp Bikestardo med at skabe et digitalt fundament

En af de største glæder ved mit job, er, når jeg får lov til at være med næsten helt fra start af, når kunden lige har startet virksomheden op. Da iværksætteren Henrik Wibskov solgte alt, hvad han ejede i Danmark og flyttede til Sydspanien for at starte en cykel udlejningsbutik op, hjalp jeg ham med at få hans digitale fundament på plads.

Hvad ønskede kunden?

Da jeg taler med kunden, har han kort tid inden startet sin virksomhed, og har stort set ingen online tilstedeværelse – intet website eller noget andet. Og det var netop kundens ønske: Skab et digitalt fundament i form af et velfungerende website.

Hvilke resultater har jeg skabt?

Efter mit team og jeg gjorde vores arbejde, fik Bikestardo et flot, brugervenligt website med alle de funktioner, som var nødvendige for at drive kundens virksomhed – med mulighed for at bygge videre på websitet senere hen.

Idéen var netop at skabe et digitalt fundament, som kunne annonceres på diverse digitale kanaler. Og det har tydeligvis båret frugt. I dag får Bikestardo omkring 1.500 månedlige besøgende uden for feriesæsonen – og endnu flere i den.

Hvordan gjorde jeg og mit team i Siteworks?

Jeg startede med at tage en dialog med kunden om, hvilke tanker han selv havde om sit website, og svare på spørgsmål som:

  • Hvad skal websitet kunne?
  • Hvilke funktioner skal det have?
  • Hvilke produkter eller ydelser vil han tilbyde på websitet?

Med alle de informationer gik jeg til min webdesigner, som lavede et designoplæg til kunden, som vi kunne gå ud fra. Efter lidt snak frem og tilbage fandt vi frem til det endelige design, og til sidst – men absolut ikke mindst – fyldte vi websitet med godt, relevant indhold.

Så ”lidt” skal der til for at skabe et solidt digitalt fundament, der holder mange år ud i fremtiden.

Menu