Hvad mener jeg, når jeg taler om trafik?

Når jeg taler om trafik, handler det om, hvor mange kunder jeg kan få ind på dit website. Jo flere kunder vi kan få derind, jo mere omsætning til dig - hvis altså dit website er konverteringsoptimeret.

Forskellige trafikkanaler

Trafik kan komme mange steder fra. Jeg har online marketingeksperter inden for bl.a.:

  • Google AdWords
  • Søgemaskineoptimering
  • Sociale medier
  • Nyhedsbreve


Ingen grundformel eller gyldne regler

Oftest opnås de bedste resultater med et miks af forskellige marketingkanaler, kampagner m.v. Men mens nogle trafikkanaler er kritiske for nogle kunders virksomhed, har de samme kanaler ingen eller kun lille værdi for andre kunder.

Et godt eksempel herpå er AdWords. Læs evt. om, hvordan vi beregner et forventeligt afkast ved annoncering via AdWords.

Menu