Gratis online marketingmøde

Er du interesseret i et gratis online marketingmøde, hvor vi taler om dine ønsker og dine muligheder online? Så ring ind og aftal et gratis møde med mig. Du vil få et indblik i min arbejdsgang og samtidig viser jeg dig, hvordan jeg, og mit team i Siteworks, vil kunne vækste din virksomhed.

Tidsbesparende og praktisk

Online møder vil aldrig kunne erstatte traditionelle, fysiske møder, men i mange henseender er online møder en god og tidsbesparende måde at holde kontakten til en kunde eller stifte bedre bekendtskab med en potentiel kunde.

Bestil en websiteanalyse og en søgeordsanalyse

Hvis du gerne vil fokusere mere på online marketing, kan en websiteanalyse og en søgeordsanalyse gøre underværker for din forretning.

En websiteanalyse vil hjælpe mig med at finde ud af, hvor brugervenligt og søgemaskineoptimeret dit website er, mens en søgeordsanalyse vil vise, hvordan dine kunder søger og agerer online.

Jeg, og mit team i Siteworks, kan vækste din forretning!

  • I formularen her udfylder du felterne
  • Jeg ringer højst sandsynligt med et par yderligere spørgsmål
  • Jeg laver analyser, så jeg kan danne mig et billede af din forretnings situation.
  • Vi aftaler et tidspunkt, hvor du sidder ved din computer
  • Jeg sender dig et link, der giver adgang til min skærm, så vi ser de samme ting, mens vi taler i telefon sammen
  • Jeg ringer dig op og vi taler om dine ønsker og behov.
  • Mødet tager ca. 30 minutter, alt efter, hvor mange spørgsmål du har.

Send en mail til mig på mic@siteworks.dk , hvis du er interesseret i at høre mere

Menu