Er jeg virkelig så dygtig?

Jeg synes ikke, at man kan tage fra mig, at jeg har 20 års erfaring inden for online marketing og jeg skaber de vildeste resultater for mine kunder . Jeg kender til alle teknikker og følger med i udviklingen. Jeg er god til at analysere mine kunders behov og efterfølgende fortælle, hvad løsningen skal være.

Ingen kan gøre det alene

Men det ville være løgn at sige, at jeg kan klare denne opgave alene. Jeg har et fantastisk team bag mig. Et team, der hver især er eksperter på hver deres område. Et team der lever og ånder for online marketing.

Glem din fætter og din nabo

Jeg møder så tit kunder, der ikke ønsker at bruge mit team og jeg, som deres Digitale Marketing bureau – fordi de har en fætter eller nabo der er dygtig til online marketing.

Glem det. Det er fuldstændigt umuligt for én person – også for mig – at dygtiggøre sig indenfor alle de mange områder, der findes inden for online marketing. Mange tror, at man bare kan tage et par kurser på nettet, og så er man kørende.

Men hvornår er det, at man bliver ekspert? Det bliver man først, når man har siddet og nørdet med samme produkt år efter år.

Online marketing er i konstant udvikling

Google ændrer konstant sine algoritmer, websites kræver mere og mere, de sociale medier følger med og der er flere og flere muligheder. Med andre ord skal du inden for online marketing, uge efter uge, holde dig opdateret på det sidste nye inden for en lang række områder.

Flere, end det tidsmæssigt er muligt, når man ejer en travl virksomhed.

Sammensætningen af det team, som jeg har i dag, er det bedste jeg nogensinde har haft

Et fantastisk team i ryggen

I mit firma Siteworks har jeg et fantastisk team af webudviklere, webdesignere, søgemaskineoptimeringsfolk, Google Adwords- og SoMe eksperter, analytikere og online marketing strateger, der hver især holder sig opdateret inden for deres respektive felter.

Tilsammen skaber vi en helhed og det giver mig ro i maven at vide, at jeg kan overlade vigtige opgaver til mit dygtige team og skabe så gode resultater, som vi gør.

Flere hjerner i stedet for én

Som sagt er det umuligt for én person at holde sig opdateret på alt inden for online marketing fordi der findes så mange forskellige felter inde for området.

Fordi vi ikke kun er mig, men er flere hjerner i stedet for én, har vi i Siteworks tilsammen skabt en historie med gennemgående succes for både små og store kunder.

Så, er jeg virkelig så dygtig? Ja, det er jeg. Men det kun med mit lige så dygtige team i ryggen, at vi skaber de resultater, vi gør.

Vil du have succes med online marketing?

Hvis du gerne vil have succes med online marketing, er du nødt til at vælge et bureau, der er eksperter på website, trafik og analyse. Det er tre altafgørende områder, som er afhængige af hinanden.

Med et samarbejde med mig, og Siteworks, får du en aftale med mange eksperter, der i fællesskab sikrer, at dine mål bliver indfriet.

Bestil gratis søgeordsanalyse

Menu