Dine drømmekunder er derude

Vi stræber alle efter dem – drømmekunderne. Den slags kunder der gør os klar til natarbejde og dem, som får forretningen til at køre rundt. Online marketing gør det muligt at nå ud til de kunder, som du rent faktisk tjener penge på. Læs med, hvis du vil vide hvordan.

Hvad vil du gerne tjene penge på?

… Og hvad gør dig glad? Det er den første del, som du skal klarlægge i jagten på flere drømmekunder.

Jeg har et hav af forskellige kunder, men når jeg siger ”drømmekunder”, henviser jeg til de kunder, hvor samarbejdet er en gensidig succes. Det betyder blandt andet, at jeg skal levere et stykke arbejde, der giver min kunde glæde og penge i kassen, hvilket betyder at jeg får penge i kassen.

Her kommer online marketing ind i billedet.

Med online marketing kan vi målrette indsatserne, så dit website dukker op i søgeresultaterne, når dine drømmekunder søger på Google

Drømmekunder giver arbejdsglæde og penge i kassen!

Kører du en virksomhed, hvor du har travlt, og du kan i ikke tage flere kunder på nuværende tidspunkt? Til gengæld vil du gerne tjene flere penge – hvem vil ikke det? Jeg vil gerne 😊

Jeg vil derfor bede dig at overveje, om der er nogle særlige produkter eller ydelser, som du tjener mere på end andre? Er der nogle opgaver, som er sjovere end andre? Ofte er svaret på dette et stort rungende ”JA!”.  

Farvel til dårlig forretning

Desværre ser jeg mange, der sælger produkter eller ydelser i stor stil – som i virkeligheden ikke bidrager til hverken penge på kontoen eller arbejdsglæde, men som er decideret dårlig forretning. Ud med dem! 

Fokuser på de sjove opgaver, hvor du tjener flest penge

Én af mine drømmekunder

Én af mine drømmekunder er SGG, som er markedsleder inden for skadeservice, industriservice og ejendomsservice i Norden. For at kunne vise mine pointer med indlægget må jeg bringe et eksempel – samarbejdet med SSG.

Samarbejdet med SSG

Mit team i Siteworks lavede en ny fed hjemmeside til SSG tilbage i marts 2016. Siden da er der sket en masse. Som et led i vores online marketing-strategi, oprettede vi for en måned siden 4 nye landesider på SSGs hjemmeside målrettet de ydelser, som SSG helst vil sælge.

Det skabte nogle helt vilde resultater på Google fordi landesiderne levede op til Googles mange krav – og ikke mindst potentielle drømmekunders interesser.

Se SSGs landeside om brandskade her.

Med online marketing formåede vi at skabe så gode placeringer, at landesiderne nu ligger på side 1, når flere hundrede drømmekunder søger efter ydelserne på Google

Landesider gir’ dig penge på kontoen!

Landesider er geniale, hvis du har et særligt produkt eller en ydelse, som du gerne vil rangere højt på Google. Som du ved, er gode placeringer på Google det bedste udgangspunkt for flere besøgende – og derfor også for mere salg og flere penge i kassen!

Hvad betød landesiderne for SSG?

Efter lanceringen af de nye landesider skete der simpelthen et boost i SSGs placeringer på Google. Her taler vi om, at nogle af placeringerne gik hele 20 sider frem! De nye landesider betyder helt konkret, at SSG nu får flere af deres drømmekunder ind på hjemmesiden.

SSG kommer nu frem på side 1 i søgeresultaterne på Google, når personer søger efter ‘”branskader” – altså når drømmekunderne leder efter dem!

Derfor lykkedes det

Det lykkede os at skabe overvældende resultater fordi, at gode landesider med søgemaskineoptimering betyder, at brugerne bliver længere på siden – og det belønner Google med høje placeringer. Derudover er det lykkedes ved hjælp af linkbuilding.

Linkbuilding er en gren af online marketing (SEO), der handler om at lave anbefalinger i form af links til din hjemmeside

Hvorfor lige linkbuilding?

Linkbuilding er en af de mest effektive metoder af søgemaskineoptimering. En god linkprofil skaber gode placeringer og indikerer nemlig over for Google, at din hjemmeside er et besøg værd!

Det fede ved linkbuilding er blandt andet, at man i næsten alle tilfælde vil se en yderligere stigning i placeringerne over tid. Det bliver altså kun bedre og bedre.

Du kan læse mere om linkbuilding her.

God linkbuilding gør underværker! Dette gælder især, hvis websitet – i SSGs tilfælde de nye landesider – er i tiptop orden

Resultatet: 269 placeringer på én måned

Landesiden om brandskader rykkede 269 placeringer op på Google på blot én måned. De 3 andre landesider rykkede mellem 37-102 placeringer op!

Skal jeg gøre det samme for dig?

Med mit team bag mig kan vi skabe lignende resultater for dig og din forretning! Det eneste som du skal gøre, er at finde ud af, hvad du helst vil sælge – hvem din drømmekunde er!

Bestil gratis søgeordsanalyse

Menu