Dét kan du forvente i et samarbejde med mig

Jeg tager altid en åben og ærlig snak med mine kunder. Mine kunder skal have lyst til at fortælle mig, hvad de ønsker og hvad deres mål er – eller være åbne for at finde ud af dette i samspil med mig. Dette er en vigtig del i processen af et nyt samarbejde.

Når jeg kender mine kunders mål og ønsker, går jeg i gang med at analysere deres nuværende setup. Hvor brugervenligt er deres website, er det synligt og hvordan står det til med deres online marketing.

Virker kasseapparatet?

Lidt firkantet kan man sige, at hvis dit website ikke fungerer optimalt, svarer det til at sende kunder ind i en butik, hvor kasseapparatet ikke virker – og så kan du jo lige så godt spare dine marketingudgifter.

Hvis dit website ikke fungerer optimalt, svarer det til at sende kunder ind i en butik, hvor kasseapparatet ikke virker

Kedelige analyser er altafgørende

Hvordan ser dine marketingaktiviteter ud i dag? Via Google Analytics, søgeordsanalyser og diverse analyseværktøjer danner jeg mig et billede af, hvordan dine marketingaktiver ser ud i dag. Annoncerer du via Google Adwords og/eller sociale medier, tager jeg selvfølgelig også et kritisk blik på disse kanaler.

Hvad gør dine kunder på dit website?

Når marketingplanen er implementeret, følger jeg nøje med i Google Analytics og holder løbende møder med kunden. Dette er blandt andet nogle parametre, som vi går igennem.

  • Hvor mange besøger hjemmesiden og gennem hvilke kanaler?
  • Hvilke sider er hyppigst besøgte?
  • Konverterer brugerne til kunder?
  • Hvor i landet kommer de fra?
  • Søger de på mobil eller desktop?

Hvor mange tusinde personer leder efter dig?

Via bl.a. søgeordsanalyser kigger jeg på, hvordan dine kunder søger og agerer online. Søger de på dine produkter? Hvis ikke, så tænker vi ud af boksen og finder kreative metoder, hvorpå vi kan få krogen i dem.

Du kender din forretning bedst

Selvom jeg, og mit team i Siteworks, har en masse ekspertviden, analyseværktøjer og mange års erfaring, så bliver vi aldrig lige så kloge på din forretning, som du selv er. Derfor er det bl.a. vigtigt for mig at vide:

  • Hvilke produkter/ydelser har du størst dækningsbidrag på?
  • Hvad er dine mål på kort sigt og lang sigt?
  • Hvordan karakteriserer du din målgruppe?

Ingen feedback fra dig – intet samarbejde med mig

Ingen feedback, intet samarbejde

Hvis ikke jeg løbende kan få feedback på det stykke arbejde, jeg laver, kan jeg ikke tilpasse kampagnerne m.v., og marketingplanen vil på lang sigt ikke genere den succes, som den er i stand til og burde.

Derfor ønsker jeg, at vi bliver ved med at opretholde et godt samarbejde, så vi sammen kan sørge for, at marketinginvesteringen giver det forventede afkast.

Bestil gratis søgeordsanalyse

Menu